De lessen

De puppycursus is bedoeld voor pups die tussen de 2 en 6 maanden oud zijn en omvat 5 privé lessen, waarvan de eerste les bij u thuis plaatsvindt. Tijdens de eerste les bespreek ik samen met u alles wat met de opvoeding van de pup te maken heeft. Denk hierbij aan de dagelijkse omgang met uw pup, het zelfstandig maken, het gebruik van de bench en de zindelijkheidstraining.
De overige 4 lessen vinden plaats op een locatie waar uw pup los kan lopen. Tijdens de lessen bespreken we alles over de hondentaal, het terugroepen van de pup, de puberteit en het voorkomen van overlast zoals het opspringen, het achterna jagen van joggers, fietsers, paarden etc..

Puberles

De laatste les zal plaatsvinden tijdens de puberteit van uw pup, omdat er tijdens deze fase vaak een terugval te zien is bij uw pup op het gebied van gehoorzaamheid en of zelfstandigheid.

Gedurende de puppycursus krijgt u de ruimte om vragen te stellen en problemen te bespreken. Ook tussen de lessen door kunt u altijd mailen of bellen voor advies wanneer u tegen aan problemen aanloopt.
De kosten voor de puppycursus bedragen € 240,- (5 lessen, een handboek en een certificaat na afloop van de laatste les).

Op alle afspraken, overeenkomsten en werkzaamheden zijn de algemene voorwaarden en privacybeleid van toepassing.