Plan van aanpak op maat!

Vertoont uw hond een gedragsprobleem zoals ongehoorzaamheid, agressie naar andere honden en/ of mensen? Geeft uw hond problemen bij het alleen zijn, jaagt uw hond achter fietsers en brommers aan? Vertoont uw hond onzindelijkheid, trekt uw hond aan de lijn of vertoont de hond andere problemen? Ik adviseer en begeleid u graag in de wijze waarop u het probleemgedrag van uw hond kunt verbeteren en oplossen. Tijdens een bezoek bij u thuis zullen we eerst het gedragsprobleem van uw hond bespreken. Daarnaast zal ik het gedrag van uw hond en de interactie tussen u en uw hond aandachtig observeren. Na mijn analyse waarbij ik de oorzaak van het gedragsprobleem heb achterhaald, krijgt u van mij een therapie om het gedrag te verbeteren, aangepast aan uw persoonlijke omstandigheden en mogelijkheden. Een gedragstherapie is altijd op maat gemaakt voor de eigenaar van de hond!

Het gedragstherapieconsult duurt ongeveer anderhalf tot twee uur.  Na het consult krijgt u een uitgebreid verslag toegezonden met daarin de besproken therapie om alles nog eens rustig na te lezen.

Nazorg

Heeft u na het consult nog vragen of loopt u tegen problemen aan? Neemt u dan direct contact met mij op. Tevens spreek ik met u een periode af na het consult om even te evalueren hoe het gaat. Aan deze nazorg zijn geen kosten verbonden.

Kosten

De kosten voor een gedragstherapieconsult bedragen € 160,-. Dit is inclusief consult aan huis, gedragsanalyse/therapievoorstel per mail en beantwoording van vragen per mail. Vaak is één consult voldoende om het probleem helder te krijgen en te verbeteren.


Op alle afspraken, overeenkomsten en werkzaamheden zijn de algemene voorwaarden en het privacybeleid van toepassing.